Creație și Dezvoltare

SERVICII

Ne punem imaginația la muncă și skill-urile la dispoziție pentru a crea ceva unic, eficient și orientat spre vânzare pentru ca tu să poți obține rezultatele dorite. Mai jos regăsești serviciile de creație și dezvoltare pe care le oferim, însă nu ezita să ne contactezi dacă ai și alte curiozități.

Branding / Rebranding

Știm cu toții vorba din popor “Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!”. Ce-i drept, asta arată că strămoșii noștri aveau habar ce e ăla branding. Noi mai știm, pe deasupra, că povestea asta trebuie să se regăsească peste tot și să îți reprezinte afacerea. De asta suntem noi aici, să lucrăm împreună cu tine la formarea și exprimarea poveștii afacerii tale.

branding-rebranding servicii creatie si dezvoltare one branding agency

Design Grafic

Statisticile nu mint, și statisticile spun că 70% din populație are memorie vizuală. Cel mai ușor și mai intuitiv mod prin care recunoaștem și ne amintim lucruri este vizual. De aceea, este important ca orice contact pe care îl ai cu clienții tăi în mod vizual să te reprezinte, să fie intuitiv și frumos. Vrei ca afacerea ta să arate bine atât online, cât și offline?

design grafic servicii creatie si dezvoltare one branding agency

Design Web

De ceva vreme încoace oamenii recunosc că site-ul web este ca o carte de vizită și de multe ori este prima interacțiune pe care un potențial client o are cu afacerea ta. Tocmai de aceea trebuie să arate impecabil. Nu vrei ca primul contact pe care îl ai cu un posibil client să fie neplăcut. Noi garantăm că acest lucru nu se va întampla.

Design Web servicii de creatie si dezvoltare one branding agency

Logo Design

Cu toate că mulți îl consideră “o mică imagine”, logo-ul unei afaceri are o misiune foarte importantă pe umerii săi. El stă la baza identității vizuale și brandului tău. În jurul lui se adună toată energia publicului față de afacerea ta. Este stindardul cu care pleci în lupta pieței libere. Vrei ca logo-ul tău să fie remarcabil?

logo design servicii de creatie si dezvoltare one branding agency

Creare Website

Așa cum unele mașini arată bine, dar merg prost, și la un moment dat nu le mai vrea nimeni, la fel este și cu un website, care chiar dacă arată bine, nu ne împacă cu nimic dacă experiența în sine lasă de dorit. Și avem certitudinea că altă dată nu ne mai întoarcem. Vrei un website performant?

creare website servicii de creatie si dezvoltare one branding agency
one branding agency badge

Hai să începem o nouă călătorie împreună!